ІНОДІ ВІДЧУВАЄМО СПОКУСУ НОСИТИ ХОРОШУ ПАРУ ВЗУТТЯ ЩОДНЯ. ЧИ ПОВИННІ МИ ДАВАТИ НАШОМУ ВЗУТТЮ ВІДПОЧИНОК?

Завжди існує спокуса «не вилазити» з улюблених туфель. Розчаруємо … Ви ніколи не маєте носити ту ж саму пару взуття кожен день … якщо ви проігноруєте це, взуття буде швидко зношуватися.

Для того, щоб продовжити життя вашому взуттю, бажано носити одну пару не частіше ніж один раз на тиждень. Взуття, яке “відпочиває”, прослужить набагато довше. Це як якщо б ви носили светр з кашеміру кожен день – він розтягнеться і ніколи не відновиться. Те ж саме відноситься і до взуття – натуральна шкіра потребує часу для відновлення, для «відпочинку».
Взуття має висохнути природним шляхом, щоб усунути вологість і зайвий запах. Ось чому ми пропонуємо використовувати дерев’яні колодки для зберігання взуття. Колодки для щоденного зберігання повсякденного взуття з кедру поглинають вологу і розсіюють запахи. Однак, використовувати ці колодки для тривалого зберігання не радимо. Вони можуть «пересушити» шкіряну підкладку взуття.

Для тривалого, міжсезонного зберігання рекомендуємо використовувати покриті спеціальним лаком дерев’яні колодки. Вони збережуть форму вашого взуття на довгі роки.

Рекомендуйте Вашим клієнтам і замовникам піклуватися про своє взуття. І вони будуть вдячні Вам!
Турбота – найкращий сервіс